Forum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Sön 25 sep 2011 09:27 Läst 969 gånger Totalt 2 svar
  Sön 25 sep 2011 09:27

  Jag har nu kört Kickstart i 2 veckor, har tappat 7 kilon och har fortfarande en massa kilon kvar. Kan man köra en vecka till?

 • Allévo 123
  Visa endast
  Mån 26 sep 2011 07:59 #1

  WOW 7 kg på 2 veckor är superbra!

  Att forsätta mer än 2 v rekommenderas inte. Du kan däremot fortsätta med en Kick Start i två veckor varannan månad tills du har uppnått BMI 28. Men kom ihåg att det är måltidsordning och beteendeförändring som leder till varaktig viktminskning.

  Anledningen till att vi inte rekommenderar Kick Start mer är 2 veckor är att det finns en del biverkningar med VLCD/LCD produkter i allmänhet och dessa blir vanligare vid förlängd användning. Biverkningar som tex. trötthet, förstoppning, diarré, illamående är ofarliga och brukar gå över efter någon till några veckor. Den vanligaste allvarliga biverkningen vid förlängd användning av VLCD är bildandet av gallstenar. Överviktiga har högre risk att utveckla gallstenar och vid snabb viktminskning ökar risken ytterligare. Gikt är en inte heller ovanlig biverkan. Innan man börjar med en längre period med Kick Start bör en läkare utesluta nedsatt lever, hjärt- och njurfunktion samt ta ett utgångsvärde på urat. Det är ok att under längre tid byta ut enstaka mål mot Allévos VLCD/LCD- produkter.

 • Mån 26 sep 2011 09:23 #2

  Tack för ditt svar!

Endast gruppmedlemmar kan skapa trådar i gruppen.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll