Forum Föräldrapenning - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Varför lever vi i ett medeltidsamhälle?

  Mån 3 okt 2011 23:31 Läst 3128 gånger Totalt 1 svar
  Pappa med växelv­is boende barn
  Visa endast
  Mån 3 okt 2011 23:31
  Länge leve alla kvinnor som fortfarande har ett civilkurage och känsla för vad som är rätt och fel!!! 
  Till er som inte förstår att era barn behöver en pappa lika mycket som en mamma vill jag säga att ni kommer att få ert straff när barnen blir stora och inser vad ni gjort!!! 

  Hur är det möjligt att vi i Sverige lever i ett rättssystem som tillåts diskriminera män som är separerade ?!?!? 

  Tid med barnen vid växelvis boende där tvist uppstår: 
  Vid separation och växelvis boende är  det fortfarande en överväldigande del rättsfall som ger mamman rätt till majoriteten av tiden med  barnen. Enligt lagen skall detta vara för barnens bästa ???
  Är pappor sämre föräldrar??? Om de sociala och ekonomiska förutsättningarna för barnen är lika hos båda 
  föräldrarna så döms ändå ca 80%  till mammans fördel och pappan får nöja sig med att bli "Tivolipappa" dvs betala underhållsbidrag,  bli blåsta på barnbidraget och värst av allt ,  i absolut  bästa fall träffa sina barn max 4 dagar av 14....?????? De flesta får nöja sig med 2 dagar av 14!?!?!?!?

  Barnbidraget vid 50 % växelvis boende: 
  Nu kommer det värsta!!!!  Om pappan har en begränsad inkomst och mamman är multimiljonär och tjänar 150 000 per månad så har hon fortfarande rätt till 100 % av barnbidraget !?!?!?!?!?  Hur fan går det ihop ??????
  Hon har rätt att godkänna om pappan skall få tillgång till 50% av barnbidraget eller inte?!?!? 

  Sverige är enligt alla undersökningar ett av världens mest jämställda länder.. men hur fan kan det då tillåtas att män varje dag diskrimineras i dessa frågor.  Vi skall vara pappa lediga, dela på arbetet hemma, ta hand om barn, göra karriär etc.. Men när det gäller att ta hand om barn utan en kvinna i huset, då är det plötsligt inte så viktigt med jämställdheten!!!! 

  Nej till alla er som arbetar i rättssystemet och regeringsrätten. Se för fan till och vakna!!! Vi lever i 2000 talet inte på 1950 talet när papporna inte fick komma in på BB vid förlossningen. 
  Åt helvete med alla andningskurser för förlossning, pappa dagar och lika inkomst om det inte skall var lika på andra hållet.  MÄN FÖRENA EDER MOT DETTA MATRIARKAT OCH FÖRSOFFADE STOFILER I RÄTTSVÄSENDET !!!   

  Tacksam för kommentarer och förslag till åtgärder !! 

  Mvh, 
  Ensamstående pappa med växelvis boende och två barn
 • nevs43­21
  Visa endast
  Tor 6 okt 2011 10:03 #1

  Listan kan bli mycket länge:

  - är man inte gift vid barnets födelse får bara modern vårdnaden, oavsett om hon är narkoman, våldsam och allvarlig diagnosticerad psykisk sjuk
  - hon bestämmer om pappan släppas in i barnets liv eller inte EFTER hon har godkänd honom som pappa. DVS först fixa hon hans pengar och sedan kan hon (försöka) strunta i honom
  - barnet blir folkbokfört hos modern och få hennes efternamn, förnamnet kan hon bestämma själv också
  -dagis, sjukhus, myndigheter, etc. ge dig ingen info om du inte har vårdnaden.
  -modern kan se till att du inte träffa dina barn. Även om det finns en dom som ge dig umgänge kan hon flytta till Australien utan ditt tillstånd!
  - …


  ALLT DETTA ÄR SVENSKT LAGSTIFTNING 2011!


  Goda råd till alla män: gifta er med kvinnan innan ni gör barn: då får ni vårdnaden. Det kostar ingenting. Skilsmässan inte heller. J Annars fixa gemensam vårdnad så länge ni är nyförälskade. Man vet aldrig. Det bästa är så klart om förhållandet håller.


  Att kämpa mot könsdiskriminering när det gäller barn gynnar även kvinnorna: De får mer tid att jobba och göra karriär och behöver inte längre klaga om könsdiskriminering på arbetsmarknaden!


  J


  /N

  Ett litet barn, GV, växelvis boende efter lång vårdnadstvist
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll