• Mini78

    Serverar man Toast Skagen på varm toast eller kall?

    Funderar på att ha Toast Skagen som förrätt på nyår, har inte gjort det tidigare och kan bara komma ihåg rätten som en kall röra på en kall macka.

    Men i receptet jag hittade står det att man kan steka brödet i smör i en stekpanna, men sen då?

    Skära till brödet och lägga på kall röra och servera genast? Eller kan jag rosta brödet i vanlig rost, sen skärna till det snyggt, på med röran och in i kylen? Tänker på att förbereda lite och spara så mycket tid som möjligt?

  • Svar på tråden Serverar man Toast Skagen på varm toast eller kall?
  • Myran Frisk

    tänk på att brödet kan bli lite blött om man tar på röran för tidigt.. o låt brödet kallna först

  • Älskarlivet

    Japp rostad men kall.

    Men tänk på att inte lägga på röran förrän precis innan...Annars blir brödet vått.....

  • sofialisa

    gör snittarna med hjälp av pepparkaskformar .. (fina formar, med lite dagiskänsla *ler*)

  • Mini78

    Åh tack för svaren! Jag låter bröden kallna, och lägger upp röran och garnerar innan vi ska äta!

    sofialisa: Haha, vilken rolig idé!!

Svar på tråden Serverar man Toast Skagen på varm toast eller kall?