Recept på kall marinerad fläskfilé till buffé?
Jag skall ha kall fläskfilé på nyår i buffén men har tappat bort receptet. Är det någon där ute som har ett gott recept på detta?
Tack!
Jag skall ha kall fläskfilé på nyår i buffén men har tappat bort receptet. Är det någon där ute som har ett gott recept på detta?
Tack!
ingen alls?
Jag brukar göra en smarrig fläskfilé till bufféer.
10 pers.
1 kg fläskfilé
Bryn fläskfilén, helstek den i ugnen och skiva upp den när den svalnat. Gör en dressing med:
1 msk fransk senap
½ dl olja
½ dl vatten
2 msk rödlök, finhackad
2 msk kapris
2-3 msk riven pepparrot
salt, peppar
Lägg senapen i en skål, vispa i oljan lite i taget. I med allt annat.
Lägg upp fläskfilén och häll över dressingen och kanske lite färskriven pepparrot över.
Mmmmmm...