• jezzzica

    Recept på kall marinerad fläskfilé till buffé?

    Jag skall ha kall fläskfilé på nyår i buffén men har tappat bort receptet. Är det någon där ute som har ett gott recept på detta?

    Tack!

  • Svar på tråden Recept på kall marinerad fläskfilé till buffé?
  • OopsyDaisy

    Jag brukar göra en smarrig fläskfilé till bufféer.

    10 pers.

    1 kg fläskfilé

    Bryn fläskfilén, helstek den i ugnen och skiva upp den när den svalnat. Gör en dressing med:

    1 msk fransk senap
    ½ dl olja
    ½ dl vatten
    2 msk rödlök, finhackad
    2 msk kapris
    2-3 msk riven pepparrot
    salt, peppar

    Lägg senapen i en skål, vispa i oljan lite i taget. I med allt annat.

    Lägg upp fläskfilén och häll över dressingen och kanske lite färskriven pepparrot över.

    Mmmmmm...

Svar på tråden Recept på kall marinerad fläskfilé till buffé?