Hur får ni era Chokladrutor med cocos att bli stora och saftiga?
Ska baka sånna här chokladrutor i långpanna nu, med cocos på.
Men mina brukar alltid bli så tråkiga och torra =(
Har ni något tips??
Ska baka sånna här chokladrutor i långpanna nu, med cocos på.
Men mina brukar alltid bli så tråkiga och torra =(
Har ni något tips??
Jag gör dubbel sats o tar i xtra smör. Kollar noga under gräddningen o sen xtra mycket chokladsmet ovanpå. Mina kärleksmums är supergoda!!! MMMMM
*Fnissar*
Jag gör likadant!!! Dubbel smet, riktigt smör, och maaaaaassssaaa glasyr.
O TACK!!
HAde aldrig kommit på att göra dubbel sats själv
Men bara massa smör och dubbel smet.
Flera tips? Eller är det bara att köra så?
I Mitt recept står det Snoddas? Är det samma recept?
Eller ska jag söka efter kärleksmums?
Fler?
Kärleksmums har kokt grädd-glasyr och är lite mindre söta om jag inte minns fel.
...som sagt: Glöm inte att göra extra mycket glasyr.
du kan också låta kakan vara ljummen när du brer på den, så "gojsar" kakan till sig lite extra. En del av glasyren smälter ju liksom ner i kakan då.
Åhhhh, sådana har jag inte ätit sen jag var på barnkalas när jag var liten... Supergott ju!
Hit med receptet - här skall bakas !
Vill också ha recept!
*otålig*
4 ägg
6 dl socker
9 dl mjöl
4 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
3 dl vatten
300 g smält smör
GLASYR
4 msk kakao
6 dl florsocker
8 msk kaffe
4 tsk vaniljsocker
Dekoration: kokos eller strössel
225 grader Mitten av ugnen ca 10 min.
Blanda glasyren bred på kakan då den svalnat strö på kokos...
Men jag brukar bara göra halv sats av glasyr räcker gott o väl det.. =) lycka till
Jag tar hälften kaffe o hälften mjölk oxå..Fast mitt recept ser annorlunda ut mot ovanstående.
Var bara tvungen att göra ett litet tillägg.
hihi alla har olika =)
Tackar ! Nu ska bakas... Eller i morgon dvs!
Oj, oj, inget för bantare, de där chokladrutorna!
Robyn>> Jag är viktväktare, men en ruta skall jag unna mig iaf ! Sedan så får mina smala väninnor äta resten
!
dom blev uuuuuuuuuunderbara mina rutor :)
Pyssilullan>> Följe du ovanstående recept, eller? Skall själv prova det i morgon & bjuda på till kaffe latte... Mums!
Jag gör alltid fyrdubbel sats...de blir gigantiska. Brukar vanligtvis ha strössel på också!