Vad är fibrex? Går det att utesluta?
Får väl hoppas på att "lata kocken är här"
Frågan var i rubriken.
Är ätt bröd som jag ska baka som innehåller 1,5 dl fibrex? Går det att utesluta eller byta mot något annat som man typ har hemma?
Får väl hoppas på att "lata kocken är här"
Frågan var i rubriken.
Är ätt bröd som jag ska baka som innehåller 1,5 dl fibrex? Går det att utesluta eller byta mot något annat som man typ har hemma?
puff puff
är inte det nåt man brukar ha i glutenfritt bröd? kolla på glutenfria hyllan i affären. kanske är det semper eller finax som har dom.
kanske går med kli istället? jag bara spekulerar
vi har ju redan pratat om det halvprivat
men jag glömde ju säga att fibrex är fibrer från sockerbeta
du kan byta ut det mot kli, i formen så liknar det havregryn, men är mörkare. Det är glutenfritt och görs att av sockerbetan. Det är Dansukker som har det i sitt sortiment.