• Äldre 26 Oct 11:42
    1150 visningar
    0 svar
    0
    1150

    Adoptions -mingelkväll i Göteborg - möt familjer 23 nov!

    Möt familjer -Alla som går i adoptionstankar är välkomna!
    Fokus kommer främst att vara på adoption av barn med särskilda behov från Kina men vi kommer att börja kvällen med att ge er en samlad bild av möjligheterna att adoptera genom FFIA. Träffen vänder sig främst till er som ännu inte har sänt sin ansökan till något land.


    Onsdagen den 23 november har ni möjlighet att få veta mer om adoptioner i allmänhet och om Kina - onlinesystemet i synnerhet. Ni kommer att få träffa personal från FFIA samt familjer som adopterat barn med särskilt behov från Kina. De kommer att berätta om sin adoption och sina resor till Kina. Det finns möjlighet för många frågor till oss alla.  Vi beräknas börja kl 18 och hålla på till ca 20,30.


    Ni behöver inte vara sökande och medlem i FFIA för att delta. Träffen hålls på FFIA:s kontor på Karl Johansgatan 41-43 i Göteborg. Vi bjuder på fika! Anmäl er på 031-704 60 80 eller till [email protected] senast den 18 november.


    Begränsat antal platser så familjer utan ansökan i landet prioriteras ( - om det behövs)

    Om ni vill veta mer om våra länder och barn som söker föräldrar skall ni titta närmare under www.ffia.se/adoption men ni är även varmt välkomna att höra av er till oss på telefon för närmare info.

Svar på tråden Adoptions -mingelkväll i Göteborg - möt familjer 23 nov!