• Loreena

    Bakar ni lussekatter med eller utan kesella?

    Lussekatter med eller utan kesella - Vad blir godast?

  • Svar på tråden Bakar ni lussekatter med eller utan kesella?
  • Lotta71

    Absolut med kesella, då blir de mycket saftigare! O med mandelmassa oxå


    ♥ Emanuel-98 ♥ Isac-00 ♥ Daniel-02 ♥ Axel-10 ♥ BF-120227
  • Snart 3 barnsmamma

    I år utan kesella då jag glömt! Blev lika saftiga som med! Dock provade jag tipset att låta saffranet dra i sprit 20 minuter. Plockade fram smak och doft massor!

  • Kakmonster

    Denna gång blev det utan kesella. Men hade i två små ägg i degen istället. Super!

  • Joico

    Med kesella, sjuder saffranet med mjölken och låter det svalna så det nästan är kallt och sen häller på jästen.

  • Mrs Vader

    Utan. Har mer smör istället. Saftigt och gott, lättare att hantera degen om den är lite fet också =)

  • Havsjungfrun

    Med, smidig och fin deg och saftiga. Utan safffran men med kardemumma. 

  • Themis

    Utan. Baksirap och smör ger ändå saftiga bullar tycker jag.


    I will smite all thy borders with frogs.--Exodus 8:2
  • Melly

    Utan. Har provat både med och utan men jag tycker utan blir godast. Har i massor med smör istället så att dom blir saftiga ändå

Svar på tråden Bakar ni lussekatter med eller utan kesella?