Bakar ni lussekatter med eller utan kesella?
Lussekatter med eller utan kesella - Vad blir godast?
Lussekatter med eller utan kesella - Vad blir godast?
Absolut med kesella, då blir de mycket saftigare! O med mandelmassa oxå
Med kesella!
Med kesella!
Med kesella!
I år utan kesella då jag glömt! Blev lika saftiga som med! Dock provade jag tipset att låta saffranet dra i sprit 20 minuter. Plockade fram smak och doft massor!
Med kesella och tänk på att stora katter är saftigare än små katter. Och gör du med russin i så blötlägg dem ett par timmar innan.
http://mallasgoda.blogspot.com/2011/11/varldens-godaste-lussebullar.html
Denna gång blev det utan kesella. Men hade i två små ägg i degen istället. Super!
Med kesella, sjuder saffranet med mjölken och låter det svalna så det nästan är kallt och sen häller på jästen.
med! saftigare så.
Utan. Har mer smör istället. Saftigt och gott, lättare att hantera degen om den är lite fet också =)
Med, smidig och fin deg och saftiga. Utan safffran men med kardemumma.
Utan. Baksirap och smör ger ändå saftiga bullar tycker jag.
Utan. Har provat både med och utan men jag tycker utan blir godast. Har i massor med smör istället så att dom blir saftiga ändå
Med kesella för så är receptet jag har och de blir toppengoda!
utan kesella, men har med ett ägg