• Otäck

    Två år gammal smörgåsgurka?

    Jag hittade just en stor burk gurka i kylskåpet som jag hade glömt bort. Den köptes för typ två år sedan ungefär, och det är lite kvar i den. Jag tänkte göra gurkmajonäs, men det känns ju lite såååådär att äta så pass gammal gurka, eller? Den går ut först i februari nästa år står det. Luktar helt okej, men lagen är liiiite simmig om man  rör om burken så innehållet mixas omkring.

    Äta eller slänga?

  • Svar på tråden Två år gammal smörgåsgurka?
  • kärlektillminaflickor

    släng!

  • Otäck
    Frontline skrev 2011-12-23 14:38:53 följande:
    smaka
    Men jag är "scared shitless" för att det ska smaka avskum och förstöra upplevelsen av att äta smörgåsgurka för en lång tid framöver. Jag tänkte att folk skulle få skriva "nää, men den har ju inte gått, ät va fan, sluta mjäka, tänk på naturen, vet du hur mycket mat folk slänger i onödan!?" osv, så jag kunde få arbeta upp mitt mod - men än så länge verkar den allmänna åsikten vara att den ska slängas.
  • Frontline

    Jag är av den åsikten att luktar det bra och smakar bra så ska man inget slänga...


    Livet är underbart när underlivet är bart :)
  • Chockocola

    Hittade nyss en vitpeppar från 93{#emotions_dlg.djavulsk}

  • BlommyNess12

    den är ju inlagd. lukta, och smaka. luktar och smakar alltid på allt!

  • IsDimma

    Smaka, lukta? Det håller väl nästan hur länge som helst?


    The less you open your heart to others, the more your heart suffers.
Svar på tråden Två år gammal smörgåsgurka?