• Alvi

    Färdiga men ogräddade frallor, spar ni såna när de har varit i ugnen?

    Ja, såna här frallor man köper, som man stoppar i ugnen i 10 minuter så blir de nygräddade. Spar ni såna om ni får över?

    Jag kan tänka mig att vissa tycker det är snålt att spara, men för mig är det helt vanliga överblivna frallor.


    Once you try menskopp you´ll never go back!
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Färdiga men ogräddade frallor, spar ni såna när de har varit i ugnen?
  • Gurkan

    Jadå, de går att äta dagen efter med eller så torkar man dem i ugnen och gör skorpsmulor på dem :)
    Eller använder jag dem som hamburgarbröd eller delar dem och rostar i ugnen och äter som smörgås.
    Igår åt vi vitlöksbröd här hemma och fick över, den värmer jag upp i ugnen idag igen så återfår den lite av sin krispighet och är god.
    Tycker inte om att slänga mat som fortfarande går att äta. 

  • Bling1975

    Vi äter väldigt sällan den typen av bröd och om vi gör det tycker jag inte de är goda dagen efter så de brukar hamna i komposten eller hos fåglarna.


    Stitch längtar efter Lilo
Svar på tråden Färdiga men ogräddade frallor, spar ni såna när de har varit i ugnen?