• Svar på tråden Kesella vs Gräddfil, utbytbart?
  • Ms H

    Kesella är en färskost, därav ostplättar. Enligt Arlas hemsida så passar gräddfil bäst i kalla rätter. Så rent spontant skulle jag svara nej, men jag har aldrig testat att värma gräddfil.

  • Queenie70

    Nej, det är ju helt olika produkter. Men det kanske blir en ny och spännande maträtt å andra sidan. Om du har färskost, typ philladelphia hemma så kan du ta den i smeten i stället.

  • Neko

    Gräddfil går att värma, jag brukar ha den i makaronilåda, men den blir som ganska smulig. Vet inte hur kesella ska bli.

  • Queenie70
    Neko skrev 2012-01-22 14:35:51 följande:
    Gräddfil går att värma, jag brukar ha den i makaronilåda, men den blir som ganska smulig. Vet inte hur kesella ska bli.
    Ja den går att värma, jag använder den i korvstroganoff. Det blir godast, men eftersom den skär sig så är det många som inte tycker att det ser aptitligt ut.
  • The bad seed

    Rekommenderar gräddfil i risgrynsgröt. Gör gröten en god smak och gör den mindre vattnig eller tunn eller va jag ska säga.

    Annars kan jag tyvärr inte svara då jag kom över denna gamla tråd då jag letade efter svar på det samma.

Svar på tråden Kesella vs Gräddfil, utbytbart?