Förskolematen - katasrofal!
Hej!Jag jobbar på en förskola. Förskolan är verkligen bra på de flesta punkter.
Trivs där med detmesta. Men det som oroar mig är maten.
Barnen får ingen näring överhuvudtaget! Köksan går under budget jämt
(denna budget är vanlig att de andra köken i vår enhet överstiger, det är alltså "ok" att
överstiga den).
Det finns nästan inga grönsaker, maten kan bestå av pasta som varit nedkyld flera
månader, köttbullar som knappt räcker, och brunsås. Till detta serveras morotsstavar.
Jag har bifogat en bild för att ni ska se hur lite grönsaker vår bargrupp får
(16 barn, 3 pedagoger). Bilden är av morotsstavar och gurkatavar som ska räcka till ett
bord bestående av 10 barn (5-6 åringar!) och 2 pedagoger, till de andra bordet sitter det1 sådan skål med grönsaksstavar. 6 barn och 1 pedagog de får endastÄr detta normalt? Jag är chockad över detta.
Skälen är ca 1 dm/diameter.
Eftersom jag inte har någon utbildning är jag inte den alla lyssnar på i första hand.
//tack på förhand