• Äldre 7 Feb 00:07
    38501 visningar
    3 svar
    3
    38501

    Tips på roliga lekar m.m. på tjejkväll??? =)

    Ja, tips??? =)

    De enda jag kommer på är leken "Kropp mot kropp" men den har vi kört så ofta fast den är rolig! ;)  

  • Svar på tråden Tips på roliga lekar m.m. på tjejkväll??? =)
  • Äldre 7 Feb 01:05
    #1

    En rolig lek om man känner varandra från litegrann till ganska bra är att man delar sig i två lag. Alla får sedan skriva något om sig själv på ett papper. För att man inte skall kunna se på handstilen vem som skrivit kan man ha en sekreterare i gruppen eller så skriver alla högerhänta med vänster och tvärtom.

     Lag ett ger sina lappar till lag två. Lag 2 skall nu (ev på tid) passa ihop rätt lapp med rätt person så att alla sitter och håller i sin lapp. (det gäller för lag ett att hålla masken!) Ett poäng för varje rätt svar. Sedan är det lag etts tur att gissa rätt på lag tvås lappar. Detta görs om så många gånger man vill. Flest poäng vinner.

    Det här kan bli intressant. Man får ju tänka efter så att man skriver något om sig själv som är så pass okänt att det andra laget kan tro att lappen hör till någon annan. Det visar sig att vi inte altid har helt korrekta bilder av varandra. 
    Det är inte alltid hon vi tror som sorterar sina kryddburkar i bokstavsordning. 

  • Äldre 7 Feb 05:02
    #2

    På lagerhaus finns det roliga spel för en tjejkväll. :)

  • Äldre 7 Feb 06:38
    #3

    Potatisleken: 

    Dela in deltagarna i två (eller flera lag). Varje lag får en potatis, en strut och en bana att ta sig runt på. Deltagarna MÅSTE titta genom struten (konformad, med stora öppningen runt ansiktet) när de sedan sprakar runt potatisen på banan. Framkallar många skrattanfall och en hel del tävlinganda.

    Äta snören:

    Dela in tjejerna i lag. Varje lag får tillräckligt många godissnören framför sig så det räcker till alla. Händerna bakom ryggen, och deltagarna ska snabbast möjligt äta upp snörena. Tomt bord vinner!

    Skicka lappar:

    (speciellt trevlig om man har ett glas vin till hands...)
    Alla står i en ring med händerna bakom ryggen. Första tjejen suger fast ett papper mot sin mun, och ska skicka vidare till tjejen bredvid sig. Om man tappar papperet får båda tjejerna inblandade i den "överföringen" ta ett smutt vin!

    Sen har du ju norsk kareoke, SÅ JÄVLA KUL! :

    Två lag... Man kan sitta i ring eller huller om buller .Lagen turas om att sjunga/gissa. En av tjejerna får hörlurar, och ska sjunga, nynna eller rappa med i låten i hörlurana. Hennes tjejer får chansen att gissa låt (man spelar bara låten i typ 10-15 sekunder) Klarar inte hennes lag går frågan över till motståndarna. DÄR kan man få igång skratten!

    Ha så kul! 

Svar på tråden Tips på roliga lekar m.m. på tjejkväll??? =)