• darling76

    + på gravtest 12 dagar efter ovitrelle, sant?


    Hej alla snälla, jag behöver hjälp!:) Jag tog ägglossningssprutan ovitrelle för 12 dagar sen. I FASS står det att den kan ge faskt utslag på gravtest upp till 10 dagar.(den innehåller HCG) Kan man lita på detta? Har nu testat sen dag 9, och testen blir inte svagare, tvärtom. På bilden är testen tagna uppifrån: dag 9, dag 10, dag 11 morgon, dag 11 em, dag 12 morgon. Nu är det dag 12 efter sprutan (10 dag efter ÄL) och ett ganska svagt men tydligt streck. Är jag gravid?  Snälla nån...? :)   (testerna är från testlagret, har aldrig fått streck på dessa förut om jag inte varit gravid, samt att jag testade även med CB igår och fick plus)                              
  • Svar på tråden + på gravtest 12 dagar efter ovitrelle, sant?
  • darling76

    Tror du det??? Vore ju fantastiskt! Har du tagit ÄL-spruta själv någon gång?


    Sötisa skrev 2012-02-26 14:37:50 följande:
    Du kan garanterat lita på dina plus. Grattis!

  • Sötisa

    Ja hur många gånger som helst:)
    jag alltid börjat testa runt dag 6 och då har det funnits kvar hormon i kroppen. En gång fick jag falskt pos rd 10 men dagen efter var det helt neg. Så dag 12 kan jag garantera dig att det blir positivt av en graviditet och inget annat:)

  • darling76

    Åh tack snälla för ditt engagemang :) vågar inte riktigt bli glad än, har läst om nån här på FL som fick falskt plus 13 dagar efter sprutan.. Men man tycker ju att FASS borde gardera sig:) tar ett teßt imorgon bitti igen, om det är plus då så ropar jag hej:) . Tack igen!


    Sötisa skrev 2012-02-26 18:07:36 följande:
    Ja hur många gånger som helst:) jag alltid börjat testa runt dag 6 och då har det funnits kvar hormon i kroppen. En gång fick jag falskt pos rd 10 men dagen efter var det helt neg. Så dag 12 kan jag garantera dig att det blir positivt av en graviditet och inget annat:)

  • milja08

    Jag tror definitivt du kan lita på att du är gravid och det är inte ovitrellen, om det vore ovitrelle borde ju inte testerna bli starkare som dina blivit eller hur? Jag testade svagt positivt redan RD 6, mina tester blev också starkare för var dag och då var jag gravid, hade ju också tagit ovitrellen, fick tillbaka ett 5 dagars odlat embryo den gången.
    Grattis och hoppas det håller i sig!

  • darling76

    Tack, jag tror nöstan nu;)))Nej, testerna borde bli svagare, det har du rört i. Jag har dock inte Gjort ivf, utan bara kört menopur+Ovitrelle.


    milja08 skrev 2012-02-26 18:41:52 följande:
    Jag tror definitivt du kan lita på att du är gravid och det är inte ovitrellen, om det vore ovitrelle borde ju inte testerna bli starkare som dina blivit eller hur? Jag testade svagt positivt redan RD 6, mina tester blev också starkare för var dag och då var jag gravid, hade ju också tagit ovitrellen, fick tillbaka ett 5 dagars odlat embryo den gången. Grattis och hoppas det håller i sig!

  • darling76

    Tack för alla svar! Ptratade med min gyn idag och de sa grattis, sprutan kan inte ge starkt plus som jag fick imorse! Jag är gravid!!!!:)))

Svar på tråden + på gravtest 12 dagar efter ovitrelle, sant?