Någon mer som är överkänslig mot Konserveringsmedel, kemiska tillsatser, färgämnen etc etc??
Hallå!
Tänkte starta en tråd för att se om det finns fler därute som lider av överkänslighet mot kemiska tillsatser i maten. Jag själv reagerar på Citronsyra och E-200-ämnen framförallt. För mig visar det sig genom utslag/eksem i ansiktet, svullen hals/gomsegel och kliande/svullna ögon.
Kanske kan vi tipsa varandra om bra respektive dåliga märken, "rena" produkter, webshopar eller affärer med bra (och ekonomiska) varor.
Eller bara en tråd där man kan klaga av sig för de som lider av samma sak!!! Jag känner mig ofta gnällig och att ingen förstår. Ibland äter jag saker jag vet att jag får utslag av bara för att det är så tråkigt att inte kunna äta ost, flingor etc etc....
Och kanske någon som fått hjälp via allergimottagning också? Det ä ju svårt att få en vettig bedömning då inga prover kan tas för detta?
Kanske kan vi samlas här för att hjälpa varandra till ett enklare mat-liv!! :)