• vadskajaghetadå

    gräddfil i korvstroganof?

    kan man ha det eller skär det sig?
    med krossade tomater...

    hade ingen creme fraiche..

  • Svar på tråden gräddfil i korvstroganof?
  • Linda1976

    Jag hade chansat!! Take a walk on the wild side!

    (Jag hade vanlig naturell yoghurt i häromdan för jag hade inte heller nån fraiche hemma, och det funkade!. Had dock inte krossade tomater, utan chilisås)

  • pruppa

    hade det när jag gjorde det förra veckan funkade jätte bra, brukar annars använda grädde. =)

  • vadskajaghetadå

    ok tack tack!!!!!!!!!!!

  • vadskajaghetadå

    hahha take a walk on the wild side"

  • annca

    Jag använde alltid det förut, när créme fraish inte var så vanligt (låter jag urgamma, eller? ) Men hade i precis innan servering, lät den alltså inte koka, bara bli lite varm.

  • vadskajaghetadå

    okej nu har jag ätit..det skar sig lite grann med det gör ju inget!

  • Lissy

    Jag brukar varken ha creme fraiche, gräddfil eller grädde utan kör med mjölk. Det blir jättegott och krämigt förutsatt att man har mjöl i också.

  • vadskajaghetadå

    jo precis så gör jag ibland

  • Zun

    Nämen jösses - lagar du korv stroganoff till lunch? Imponerad, här blev det uppvärmda middagsrester - kycklinggratäng till mig och fiskbullar med makaroner till dottern........

    Jag är sååå dålig på att ställa mig och LAGA mat till lunch *rodnar*

  • Pyssilullan

    Jag har alltid i 2 dl grädde i sroganoff jag
    haha, fett men gott!

    Tycker fraischen skär sig

  • vadskajaghetadå

    zun - ja men det var ju inte så tokigt det ni åt..ibland blir det rester med men jag brukar äta upp dom på kvällen

    jo jag gör 2 ordentligt mål, lunch och middag

    men lunch är det första vi äter och det är ju inte så bra kanske, hela familjen går upp runt 10-11 men snart räcker nog inte bröstmjölk åt oscar

  • vadskajaghetadå

    altså jag menade att han ammar i sängen halvsovandes hela morgonen

  • Nettis1975

    Hej sannis!! Vi brukar också ha creme fraiche i korvstroganoff, men gräddfil går nog lika bra, lite fetare bara. Ett tips är också att ha i jordnötter i stroganoffen. Det blir gott. Låt dem koka med.

  • vadskajaghetadå

    hej he!

    ja det lät spännande!!!!!!!!

    jag pressade en vitlöksklyfta i också!

  • Theorese

    Gräddfil funkar, men det ska inte koka efter man haft i det eftersom den skär sig då!

  • vadskajaghetadå

    ååh..vad bra att veta!!!

    jo precis, hade den inte kokat hade den ju inte skurit sig!!

  • annca

    Jag föredrar helt klart gräddlil, matlagningsyoghurt eller creme fraish framför vanlig grädde eller mjölkredning - det är just syrligheten som är så god i stroganoff! Och så massor av paprika och vitlök!

Svar på tråden gräddfil i korvstroganof?