rom och kaviar samma sak??
ska göra smörgåstårta med svart stensbitsrom på som dekoration.
Kan inget alls om sånt där, så köpte nån svart kaviar.
Är det samma sak? Kan man använda det överhuvudtaget, eller kommer det bli katastrof? :)
ska göra smörgåstårta med svart stensbitsrom på som dekoration.
Kan inget alls om sånt där, så köpte nån svart kaviar.
Är det samma sak? Kan man använda det överhuvudtaget, eller kommer det bli katastrof? :)
Jag antar att du köpt rätt (om du köpt den i liten glasburk).
Kaviar är egentligen rom som på något sätt blivit behandlat, t.ex. rökt eller saltad. Vanligaste kaviaren på burk är ifrån stenbit, och den finns i röd och svart variant.
Ja det kommer att bli katastof!
Allt som har varit inom radien på 3 meter från tårtan kommer att självförstöras på tisdag!!
Sorry, kunde inte låta bli..
Det är nästan exakt samma sak.
Bara en kaviar/rom kännare kan känna skillnad, speciellt om det är på en tårta..
Ja det är samma sak.
Fast för mig är kaviar pålägget på tub :)