• Binta

    Bakåtvänd sittvagn/sulky för 3-åring

    Vi har fått BB gällande en snart 3-årig tös som bor på barnhem och vi funderar över att första tiden har en vagn åt henne. Vi vill ha en bakåtvändvagn så hon ser oss men är verkligen nybörjade i denna barnvagnsdjungel : / Några råd och tankar om vilken vagn som skulle passa ett barn på 3+ ett tag? Tack!!

  • Svar på tråden Bakåtvänd sittvagn/sulky för 3-åring
  • Pippi Långstrump

    Grattis till er flicka. Jag var helt övertygad om vagn vänd mot oss - men barnet vägrade det. Så vi tog med oss barnet som själv fick välja vagn. Det blev en brio race.
    Vi har valt att använda bärsele till barnet oftast.
    Lycka till! Gå på det som känns bäst för er och ert barn.

  • Gucci01

    Grattis! Vi har en emmaljunga cerox som vi är mkt nöjda med.. På den kan man "fälla över " handtaget beroende på vilket håll barnet vill åka åt utan att behöva vända på själva sitsen. Sonen gillar inte när det blåser på honom så när vi vart ute och gått så har det vart perfekt att bara kunna vända honom..

  • fabbemam

    Om ni vill satsa på en begagnad med tanke på att barnet kanske snart inte vill sitta i vagnen så skulle jag rekomendera BRIO Nova eller Happy som efterträdaren heter. Vi har en sån nu till vår 3 åring, man kan ävenfälla "bygeln" fram så att barnet lätt kan klättra i och ur själv o få bättre plats när det är sovdags. Den går även att vända.

Svar på tråden Bakåtvänd sittvagn/sulky för 3-åring