HJÄLP! Hur får jag bort saltsmaken???
Står och gör sås, men så flöt tankarna bort lite så jag råkade hälla på salt istället för maizena, det blev säkert en matsked salt, kommer ju bli jätteäckligt, hur får jag bort saltsmaken?
Står och gör sås, men så flöt tankarna bort lite så jag råkade hälla på salt istället för maizena, det blev säkert en matsked salt, kommer ju bli jätteäckligt, hur får jag bort saltsmaken?
En rå potatis i har jag hört ska funka, aldrig testat det dock.
Enligt Google ska morot tydligen också funka
Äsch alltid finns det nån som kan agera Google åt dig (tydligen)
Skulle också skriva potatis :P
Annars går det spä ut såsen lite?
Lyckas du bränna såsen funkar det med en rå lök ;)
Nu vet jag inte hur mycket sås du gör/gjorde.
Men i normala mängder sås, så kommer inte en eller flera potatisar hjälpa.
Späda den är nog enda alternativet.
Glömde en sak som man inte tänker på.
Och det är se till ta bort salt i allt annat.
Ibland räcker detta., för balansera det.
Hjälper inte potatis även om de får koka med en bra stund?
Ja jag är bara nyfiken, har ingen aning om det funkar öht