skogsvitter skrev 2012-05-28 15:45:22 följande:
Du kan ge små bitar av smörgås också om du vill börja med gluten. Det behöver naturligtvis inte vara just gröt
Havregrynsgröt ska som sagt innehålla gluten, men det är väldigt små mängder så det torde ju faktiskt vara något som är bra att börja med i så fall.
Vi har gett mannagrynsgröt när våra börjat äta gröt, men de har varit betydligt längre. Det innehåller dock betydligt mer gluten.
Vi har dessutom strött över vetegroddar för att gröten ska bli mer näringsrik, så det är ett tips istället för just smörgåsrån, som väl knappt innehåller ett enda näringsämne..? De innehåller ju också gluten.
Nej det har du ju rätt i. Snöade nog in på gröt eftersom det är det man "brukar" börja med.
Nåja...då kan hon ju få en sked eller två av samma gröt som vi äter på morgonen. Fick för mig att det skulle vara sånt där paltbröd och nå mer i. Men eftersom det inte är frågan om några hela mål så är väl järninnehållet inte det viktigaste just nu....