Katrin Zytomierska´s LCHF-pizza?
Ngn som har receptet på denna? :)
Och ngn som vet om den är god och vad den smakar? :) Är riktigt nyfiken på den!
Har för mig att jag läst att det iaf ska va mandelmjöl i...
Ngn som har receptet på denna? :)
Och ngn som vet om den är god och vad den smakar? :) Är riktigt nyfiken på den!
Har för mig att jag läst att det iaf ska va mandelmjöl i...
Om du googlar så finns det filmer, jag har inte hunnit titta själv än men utgår ifrån att receptet nämns...
Har sett filmer... dock så börjar dom inte filma föräns degen är gjord på det filmer jag hittat, så receptet skippar dom :)
Ingen?! :)
Pizzabotten:
4 Ägg 2,5 msk Fiberhusk 1 dl Mandelmjöl 1 dl Grädde
Tomatsås:
2 dl Passerade tomater 2 msk oregano Salt, peppar och vitlök efter smak
Fyllning:
150 g Salami 1 Röd lök 200 g Riven ost 1 Mozzarellaost 100 g Ruccola (läggs på innan servering)
Vispa ihop samtliga pizzabotten-ingredienser till en jämn smet. Bred sedan ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Pizzabotten skall förgräddas i ungen på 200 grader i 5-7 minuter.
Låt sedan pizzabotten svalna innan tomtatsåsen och övriga ingredienser läggs ovanpå pizzabotten.
När fyllningen lagts på skall pizzan gräddas i 10-15 minuter på 200 grader. Osten ska smälta och pizzan ska få en fin gyllenbrun färg.
Lägg på ruccola innan servering.
Tack!!