• Anonym
  Äldre 13 jun 07:22
  1878973 visningar
  1505 svar
  +1
  1505
  1878973

  Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !

  Godmorgon alla söta FLare :)

  För ett tag sen så hade min sambo glömt att stänga av datorn, även lämnat alla flikar uppe.
  Facebook, youtube och en dejtingsida.
  Blev lite nyfiken på dejtingsidan, men då jag inte vill snoka så kollade jag bara hans användarnamn, loggade ut alla hans flikar och registrerade mig på dejtingsidan.
  Sökte sen på hans användarnamn.

  Enligt hans profil så är han en trevlig och glad singelkille på 23 år som gillar bilar,teknik, musik och mysiga hemmakvällar ( vadå klyschigt ? )
  Han hade inga bilder på sig själv.
  Jag lade ner en hel halvtimme på att skriva ihop en fin presentation, en 21 årig sensuell kvinna med passion för god mat, vin, choklad och äventyrliga partynätter ( haha )

  På dejtingsidan så har man förresten en öppen gästbok som alla kan läsa vad han har fått där, många inlägg slutar med "puss och kram", speciellt en kvinna verkar han skriva mycket med.

  Men iallafall, jag skrev ett meddelande till honom, lite sådär alldagligt hur läget var, vad han gjorde idag osv.

  Min sambo svarade på det, mycket flörtiga meddelanden som innehöll ohälsosamt många ";)" och redan i första meddelandet skrev han Puss sötnos.
  Jag hade väldigt kul ett tag när vi satt i varsitt rum eller jag i soffan och han 3 meter bort med sin dator, han helt ovetandes om vem den sensuella kvinnan är.
  Efter några dagar så ville han träffas, för lyckligt nog så bodde vi i samma stad !

  Kan förresten visa några exempel på vad han skrivit till min hittepåkaraktär

  "Mmm du låter verkligen gosig, längtar tills jag får se dig och kanske hålla din hand"
  "Hur smakar dina läppar ? jag tror att dom smakar som en sommardag i Juli"
  ( ?? uh sliskigt )
  " Ska snart gå och lägga mig, så trist med en tom säng bara, kallt, en riktigt fin kvinna skulle värma upp , är du den kvinnan kanske ?" (Ja mer än du tror )
  " Lite trist att du inte vill visa en bild på dig själv,men spännande, jag vet att jag inte kommer att bli besviken " (Haha we will see)
  "Godnatt jag längtar efter dig, det är som att vi har träffats förut, ska bli så underbart att träffa dig"( oh ja gubben, det har vi allt)

  Självklart är jag besviken och arg , jag älskar honom, men jag vill sätta dit honom ordentligt för detta.
  Om han är berädd på att inse att han gör fel, och vill vara med mig så vill jag försöka, men den stora tilliten jag hade är nu inte lika stor.

  Vi har iallafall bokat träff, IKVÄLL, klockan 20.00 , på en kinarestaurang, dagen efter vi bokade dejten via våra chattmeddelanden så påpekade jag att jag idag ska hjälpa min väninna som flyttat att måla en vägg, så det lär inte bli misstänksamt.

  Men jag är nervös, för att träffa min egen sambo, vad ska jag säga liksom.
  Funderar på att gå fram till honom , räcka fram handen o göra en presentation med namnet jag använt på datesidan... förslag..någon ? 

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-13 23:26
  På sidan 95 finns en redovisning av dejten

  MODERATORKOMMENTAR 2014-11-07 08:48
  Hur gick dejten? Läs trådstartarens redovisning här: www.familjeliv.se/forum/thread/redir/message_page/65337235/65351706/1
  Hur gick det sen? Läs uppföljningstråden här: www.familjeliv.se/forum/thread/65821448-jag-som-bokade-dejt-med-min-sambo-och-hur-gick-det-sen

 • Svar på tråden Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !
 • Äldre 13 jun 07:25
  #1

  HahA, shit vad sjukt, du är ju hur skön som helst!! Nu ska han fanemig knipas!

 • Äldre 13 jun 07:26
  #2

  Lägger i favoriter, måste veta vad som händer.

 • Anonym
  Äldre 13 jun 07:27
  #3
  +1

  har du skådespelartalang? Om du klarar att hålla masken skulle du kunna dyka upp där, säga att du o din väninna planerat att äta där, fråga vad han gör där, väntar han på nån? Så pratar ni en liten stund, du ser hur han nervöst tittar sig omkring eftersom han vet att daten bör dyka upp snart. Efter en stund säger du att det verkar som om din kompis är försenad, kanske kan ni sätta er ner tillsammans så länge? Se vad han säger...sen kan du säga sanningen :)

 • Äldre 13 jun 07:28
  #4

  Starkt jobbat bruden! 

  Vad hade du tänkt göra på dejten med honom då? Samma som andra tjejerna eller annat?  


 • Anonym
  Äldre 13 jun 07:28
  #5

  hahaha undrar va han kommer säga när han ser dig där...

 • Anonym
  Äldre 13 jun 07:29
  #6

  Är ni gifta eller? I rubriken står det din man, sen skriver du sambo?

 • Äldre 13 jun 07:29
  #7

  Favoritar ! Är såå nyfiken på reaktionen.. :)

 • Äldre 13 jun 07:29
  #8

  Ååååååååååååååååååååååååååååh vad jag vill vara en fluga i närheten så jag kan se hans min!

  Hmmm jag tvekar mellan att du ska presentera dig med nicket eller om du ska se besviken ut som om du verkligen trodde du skulle dejta en ny

  MEN gör du det sista så kan han ju försöka vända det till att DU har gjort fel. Är du säker på att han tänker dyka upp? Många sitter ju och förgyller ett trist liv med att flirta och boka dejter, mn har ingen tank på att dyka upp utan blockar istället tjejen alt kommer med tuuuuuuuusen ursäkter och smörar så att tjejen ska falla IGEN.

 • Äldre 13 jun 07:30
  #9

  Vill också följa fortsättningen

 • Anonym Trådstartaren
  Äldre 13 jun 07:30
  #10
  Anonym skrev 2012-06-13 07:27:58 följande:
  har du skådespelartalang? Om du klarar att hålla masken skulle du kunna dyka upp där, säga att du o din väninna planerat att äta där, fråga vad han gör där, väntar han på nån? Så pratar ni en liten stund, du ser hur han nervöst tittar sig omkring eftersom han vet att daten bör dyka upp snart. Efter en stund säger du att det verkar som om din kompis är försenad, kanske kan ni sätta er ner tillsammans så länge? Se vad han säger...sen kan du säga sanningen :)
  Kanske jag skulle kunna ta med min väninna till den resturangen... se honom o se lite chockad ut -näämen hej är du här älskling ? Vi har precis målat klart väggen och blev hungriga, vem är du här med ? vi kan väl slå oss ner ??

  Det hade kunnat bli kul...om jag kan behärska mig o inte "angripa" honom direkt 
Svar på tråden Min man är medlem på dejtingsidor, vi har bokat träff, han vet inte att det är jag !
Logga in
Bli medlem