Hur gör man kebabbröd
Nu menar jag inte pitabröd utan jag menar dessa bröden som de gör på pizzeriorna när de gör kebab. Hur gör man de
Nu menar jag inte pitabröd utan jag menar dessa bröden som de gör på pizzeriorna när de gör kebab. Hur gör man de
puffar...vill också veta
Förstår inte vilket bröd du menar.....hur ser de ut? Hur äter man dom? Hur stora?
du menade väl dom som iallafall ser ut som pitabröd??
Menar du de där små trekantiga bitarna??
Que? Är inte det vanliga pitabröd?
Om ni menar bröd som man får i en kebab rulle så är det helt enkelt pizza deg som använda som bröd!
Menar ni mindre kebabbröd är det pitabröd, kan vara lite svåra att göra eftersom det ska "blåsa upp" (bilda en luftficka) när de är i ugnen.
/Pizzabagare?
De trekantiga små bitarna är också gjorda av pizzadeg som de helt enkelt skär i bitar.
Jag GISSAR att hon menar brödet man kan få till kebabtallrik på vissa ställen.
Alltså inte sådant som man har kebaben i, utan man äter brödet bredvid.