• Forumvärd

    Roliga sätt att berätta att du är gravid. Berätta och tävla om fina priser!



    Du har upptäckt att du är gravid – och nu vill du berätta det!
    Så klart kan man bara säga det rakt ut, men ibland vill man göra något speciellt.
    Kanske baka en tårta med ett budskap på, placera en bulle i ugnen eller skriva ett roligt kort.
     
    Nu vill vi höra din historia!
    Dela med dig av hur du själv berättade eller av ett roligt tips även om det inte är självupplevt.

    I samarbete med försäkringsbolaget Förenade Liv tävlar vi ut två fina priser i form av bilbarnstolar. Därför vill vi också att du med några ord motiverar varför just du ska vinna bilbarnstolen.
     
    Tävlingen pågår till och med den 21 september. Vinnarna utses av en jury på Familjeliv och avslöjas därefter här i tråden.
     
    Vinsterna:
    1: pris. 1 st bilbarnstol Kidofix (9-25 kg), värde 4.995 kronor
    Här kan du läsa mer om bilbarnstolen.
     axkid.se/sv/produkter/kidzofix-9-25kg
     
    2: pris. 1 st bilbarnstolstol Keezone (15-26 kg), värde 1.620 kronor.
    Här kan du läsa mer om bilbarnstolen.
    axkid.se/sv/produkter/keezone-15-36kg-3

    3:e pris, biobiljetter för hela familjen.
    Tävlingsregler:
    Du kan delta med flera bidrag, men bara vinna ett pris. Om flera bidrag är snarlika avgör bäst motivering. Du kan inte byta priset motkontanter eller mot annan vinst. Om du vinner kontaktar Familjeliv dig och behöver då din adress inom en vecka.
     
    Alla som är med och tävlar, får dessutom Förenade Livs Gravidförsäkring som är gratis och som sedan automatiskt övergår till en barnförsäkring. Anmäl dig här;  www.forenadeliv.se/lib/Templates/Produkt.aspx

    Lycka till! Solig

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-09-13 11:56
    Glöm inte att skriva en motivering till varför just ditt bidrag ska vinna
  • Svar på tråden Roliga sätt att berätta att du är gravid. Berätta och tävla om fina priser!
  • Lilla Fjun

    Vi gav bort en tom ram i vilken vi skrivit "Foto levereras om nio månader". Tog en stund innan de fattade

  • mammatillnils

    Min mamma älskar te och när vi skulle berätta att vi var gravida köpte vi ett te som heter mormors blandning till henne, hon fattade direkt och började gråta!

    Jag vill vinna bilstolen för att min son ska kunna åka bil på det säkraste sättet, han är det mest dyrbara i världen!

  • Enzeru

    Eftersom vi fick veta ett litet tag innan mors dag så blev det en kanonpresent att berätta nyheten för våra mammor (och pappor så klart) då.
    Till min sambos mamma gav vi ett paket med inslagen tavelram där vi satt i ett meddelande till henne som löd ungefär, "Grattis på (far)Mors dag. Det här brevet kan du byta ut mot en bild på mig när jag kommer till världen i Januari. Från bebisen i A's mage."

    Till min mor skickade vi ett morsdagskort på posten då hon bor på Gotland och vi inte skulle dit på ett tag ännu då, I kortet skrev vi dels en hälsning från oss "Grattis på mors dag önskar A och P + 1 till Hjärta" Sedan ett litet personligt meddelande längre ner "Grattis på (Mor)Mors dag. Hoppas vi ses i Januari när lilla jag tittar ut i världen. // Det lilla knytet i magen!"

  • Badfantasten

    Vi hade redan en dotter på knappt 6 månader när jag oväntat Förvånad blev gravid igen.
    När mannen kom hem satte jag på mig min t-shirt där det står BEBIS på magen. När mannen kom hem kommenterade han tröjan
    - har du ingen annan tröja att ta på dig älskling!
    När jag då sa
    -Nej!  hoppade han till och log!!!

  • CrazyChristina

    Vi väntade länge med att berätta om ettan till farmor runt v.22-23 på hennes födelsedag, vi sa att vi inte hade köpt något men att hon skulle få en till sommaren :)


    ♥Erik 2010-06-09♥--♥Wilhelm 2012-04-17♥
  • LillSnurr82

    När vi vänta vårt andra barn köpte vi en tröja till första dottern som det stod "jag ska bli storasyster" på som hon fick ha på sig på en familjemiddag.. På så sätt fick hon berätta den glada nyheten även fast hon inte kunde prata då (hon var bara 9 månader när vi blev gravida igen) . Tröjan ska jag rama in och sätta upp i hennes rum :) Önskar vi vinner bilbarnstolen då vi nu är i behov av en till snart.. :) storasyster är nu 21 månader och lillasyster är 3 månader.


    ♥ Agnes 20101208 ♥ Märta 20120615 ♥
  • Enzeru
    Missade att skriva om varför jag ville vinna en bilbarnstol i text #3.
    Jag ser inte att jag förtjänar det mer än någon annan utan vill helt enkelt vinna en bilbarnstol då det är ett måste att ha en när barnet kommer nästa år, och även om det dröjer innan vi kommer kunna använda den så är en sak som hjälper öka vårt barns säkerhet i dess vardag så småning om. Därför vill jag vinna en.
  • abinito

    När jag blev gravid med andra barnet så köpte jag nappar till sonen som det stod storebror på.

    Min motivering är att vi snart kommer att behöva 2 bilstolar till eftersom vi bor ute på landet och måste ha bilstolar i båda bilarna då vi turas om att lämna och hämta på förskolan.

  • Vit Lilja

    Till allmänheten skrev vi som status på facebook "Härligt att bullen är halvbakad. Precis varit och tittat till den. Vi sätter ugnen på 37 * och 20 veckor." Första som skrev läste nog inte så noga utan skrev "åh vad gott med bullar, det ska jag också göra ikväll" och sen kom det en uppsjö av grattiskommentarer och många tyckte det var supergulligt att säga "det" på det viset, Kul!

    Till våra nära så köpte vi ett dubbelvikt kort med en apa som tar sig för pannan och säger "oh shit!". I kortet var det en bild på en liten "ärta" från VUL och så stog det "Hej farmor/farfar/mormor. Här inne är det stort och rymligt men jag har hört att det snabbt blir trångt. Skickar en ny bild om några månader. Vi ses i september!" 

    Jag vill vinna bilstolen därför att vi har två bilar, men bara en bilstol vilket gör det himla meckigt varje gång vi ska byta bil. Jag är orolig att vi ska bli "hemmablinda" och tumma på säkerheten genom att inte kolla en extra gång så att bältena sitter fast ordentligt och är livrädd att vi kommer på oss själva genom att tänka "vi ska ju bara en sån kort bit...". Dessutom vill jag att sonen ska trivas i sin stol länge, och det gör han inte nu. Den stolen han har nu är inte speciellt bekväm (hård men säker) och för att bilresan ska bli behaglig vill jag att han ska få en ny, bekväm (och så snygg) bilstol som dessutom kan ge säkerhet åt många småkottar framöver. 

Svar på tråden Roliga sätt att berätta att du är gravid. Berätta och tävla om fina priser!