• Anonym (Olämp­lig mamma)
    Äldre 30 Oct 05:44
    779 visningar
    0 svar
    0
    779

    Hysteriskt från morgon till kväll

    Jag orkar inte mer!

    Jag tycker synd om mina barn, och synd om mig. Jag fullkomligt flippar ur och blir rädd för mig själv, jag har noll tålamod med min treåring, hon vaknar tidigt, och väcker resten utav familjen, jag blir så arg på henne så jag skakar!

    Jag tycker att mina barn förstört mitt liv, jag vet inte vart den känslan kommer ifrån , men jag blir inte av med den, jag är så uppgiven och skiter i allt när de inte lyssnar här hemma. Har en 3 åring och en 1 åring. Jag håller emot den där örfilen för jämnan känns det som. Spelar ingen roll vad jag gör, jag har förklarat för henne vad man inte får göra och sådär, men hon skiter helt enkelt i det, känns som om jag är ganska ensam om att känna såhär ochså, alla andra mammor säger bara hur bra det är hela tiden, är det nåt fel på mig?

    Vartenda gång hon bara så mkt som "piper", "det" ljudet får det att  krypa i mig, jag blir hysterisk.

    Vi har försökt leda henne tillbaka till hennes säng, fungerar ej. Låtit henne sova mellan oss hjälper inte, hon bara masar och knör, tänder lamporna o.s.v..och då får jag inte sova ändå. Min man är lite tåligare dock, men ändå har han tappat humöret med henne ochså, och det hör verkligen inte till vanligheterna!

    Känns som om jag bara VILL VARA IFRED!! Det klängs, skriks, gapas, kastas saker, äter inte...jag blir bara spyfärdig! Två j**la ungar som skall kläs på, badas, borstas tänder på, ges mat, och allting är alltid en kamp, på alla vis...är så trött på detta så jag funderar på att gå isär med min man så jag åtminstonde får VARA IFRED varannan vecka, låter helt fruktansvärt, jag vet, men jag orkar helt enkelt inte mer....    

    När någon berättar för mig att de ska ha barn börjar jag nästan skratta, "Jadu, lilla gumman, du har ingen aning om vad du ger dig in på!"......Känns som jag försakat allt annat i mitt liv för dessa små grisar som aldrig kan låta mig VARA IFRED!

    Ska det vara såhär? I såna fall hade jag aldrig skaffat några barn alls.....

    /M            

Svar på tråden Hysteriskt från morgon till kväll