• Fidelis ad urnam

    Stuva pytt i panna utan grädde, går det?

    Jag ska till middag laga pytt i panna, från grunden, och följer ett recept där den ska stuvas. I receptet står att det ska användas gräddmjölk och jag undrar nu om det går lika bra med enbart standardmjöl. 
    Finns här någon som har stuvat pytt i panna på enbart standardmjölk? 

  • Svar på tråden Stuva pytt i panna utan grädde, går det?
  • Kya

    Tillsätt lite mjöl också så blir det finemang. :)


    The road to hell is paved with good intentions.
  • Fidelis ad urnam
    Kya skrev 2012-11-11 16:21:51 följande:
    Tillsätt lite mjöl också så blir det finemang. :)
    Göra det mer som en redning menar du? 
     
  • Kya

    Typ. Tillsätt mjölken och tycker du att det är lite löst så strö bara över lite mjöl. Då tjocknar det.


    The road to hell is paved with good intentions.
  • Fidelis ad urnam
    Kya skrev 2012-11-11 16:26:35 följande:
    Typ. Tillsätt mjölken och tycker du att det är lite löst så strö bara över lite mjöl. Då tjocknar det.
    Tack så mycket för svaret. Nu när jag tänker på det så är det ju så jag gör min köttfärssås, strör över mjöl på den stekta köttfärsen och häller på mjölk. Så det bör bli bra
  • Ramborg

    Testa nån gång att hälla på en rejäl skvätt porter eller annat mörkt öl. Låt koka in lite så det blir lagom krämigt. Det blir ganska gott faktiskt.


    42.
  • Fidelis ad urnam
    Ramborg skrev 2012-11-11 16:32:05 följande:
    Testa nån gång att hälla på en rejäl skvätt porter eller annat mörkt öl. Låt koka in lite så det blir lagom krämigt. Det blir ganska gott faktiskt.
    Lät intressant, får prova någonting sådant nästa gång. 
Svar på tråden Stuva pytt i panna utan grädde, går det?