• Gul13

    Frusen vispgrädde

    Kan jag använda frusen vispgrädde till Janssons Frestelse eller blir konsistensen alldeles fel?

  • Svar på tråden Frusen vispgrädde
  • Queenie70

    Vaddå frusen vispgrädde? Gräddpaket du haft i frysen alltså?

  • Queenie70
    Gul13 skrev 2012-12-06 10:49:21 följande:
    Ja fryst vispgrädde som jag tinat före förståss.

    Om den ser ut som vanligt, så lär det ju inte bli nån skillnad.
  • Ankankamon

    Frusen grädde kan vara svårt att vispa, men annars tror jag att det funkar som vanligt.

  • Gul13
    Ankankamon skrev 2012-12-06 10:56:06 följande:
    Frusen grädde kan vara svårt att vispa, men annars tror jag att det funkar som vanligt.

    Tack jag hade på känn att det var något. Frusen cremefraiche blir ju väldigt rinnig när man tinar den.
    Vad jag mest är rädd för att grädden ska skära sig.
Svar på tråden Frusen vispgrädde