• En struts

    Griljera skinkan i efterhand, dagen efter tillagning? (Rimmad skinka som jag haft i ugnen i tre timmar)

    Kan man griljera skinkan en dag efter, då den stått i kylen och blivit kall? Det handlar alltså om rimmad skinka som jag haft i ugnen i 3 timmar. (Inte om färdigrimmad skinka från affären alltså.)

  • Svar på tråden Griljera skinkan i efterhand, dagen efter tillagning? (Rimmad skinka som jag haft i ugnen i tre timmar)
  • mandolin76

    Den skall ju bli kall eller i alla fall ljummen innan den griljeras så det borde väl gå bra. Dom färdigkokta från affären går ju att griljera. Om du har saltat (rimmat) den själv eller inte tror jag inte spelar någon roll.

  • Zizzy Zimsson

    Inga problem alls! :)

Svar på tråden Griljera skinkan i efterhand, dagen efter tillagning? (Rimmad skinka som jag haft i ugnen i tre timmar)