Chrevre chaud går apsnabbt att göra, och är skitgott! :)
Gör så här för att fixa snabbast (imorron!!)
under morronen/dagen. Tryck ut rundlar (om du vill ha dem runda vill säga) från brödskivorna med ett glas tex. Sen kan du rosta dem i brödrosten lite snabbt om du vill, sen stoppa dem i en burk/påse.
skiva chevren i hur tjocka skivor du vill ha, kanske 1 cm? inte tjockare... Lägg dem i en burk.
Ta med flytande honung och nötter.
Sen är det bara att lägga bröden på ett bakplåtspapper på en plåt, lägg på en skiva chevre, ringla över honung och på med nötter, in i ugnen i några minuter! Världens snabbaste!!
Från att du har allt uppskivat (som även det är väldigt snabbt gjort) så tar det ca 5 min tills du satt in dem i ugnen!
Jag har gjort det flera gånger och skulle gjort det i år med, men det visade sig att fler gäster inte gillar chevre, så jag fick tänka om... :(