• Kv32

    Utomkvedshavandeskap-utredning?

    Är ny här på forumet men har inte skrivit något tidigare. Hade ett utomkvedshavandeskap förra året i mars och behandlades med metotrexat då de inte hittade var fostret satt. Efter det har ingen uppföljning alls gjorts men jag skulle vilja veta att allt är som det ska.

    Har sedan aug aktivt försökt bli gravid igen men inget har hänt, känner sådan hopplöshet varje månad när mensen kommer. Den här månaden trodde jag verkligen att det hade tagit sig då jag mådde illa och hade molvärk/mensvärk i flera dagar men nej mensen kom idag :(

    Tänkte höra om någon på det här forumet vet var man kan vända sig i Sthlmsområdet om man vill träffa en bra gynekolog för fertilitetsutredning? Gärna där det inte är för lång väntetid. Skulle vilja spola mina äggledare, kan man göra det utan att göra en hel utredning?

    Var hos en gynekolog nyligen på Sergel City som var fruktansvärd (gå inte dit!) och hon sa bla att jag måste vänta minst ett år sen vi började prova i aug? men vi började ju för över ett år sedan och sen kom ett x emellan. Det kan väl ändå inte vara så att jag inte skulle kunna söka hjälp tidigare än så?  Jag har hört att man kan söka hjälp tidigare om man har haft utomkveds etc? Plus att vi har ju försökt i mer än ett år!! det kan väl inte vara mindre chans att få hjälp bara för att man har blivit gravid en gång under tiden som har lett till ett x? Hon vägrade iallafall lyssna på något jag sa och ville bara att jag skulle gå därifrån kändes det som, noll medkänsla.

Svar på tråden Utomkvedshavandeskap-utredning?