XcsM skrev 2013-02-21 11:45:41 följande:
Jag hittade ett recept på en riktigt god sallad ganska tidigt i graviditeten som jag har ätit till annan mat nästan varje dag under hela graviditeten
Du behöver:
Avokado
Blodgrapefrukt (funkar även med vanlig grape om det kniper)
citron
pinjenötter
kärnor från granatäpple
paprika
bladspenat eller någon annan bladsallad man gillar
fetaost
Skär av skalet från blodgrapefrukten och skär den i mindre bitar över en skål så du inte går miste om saften. Hacka avokadon, blanda med grapefrukten och pressa sen saft från en halv citron över blandningen. citronen tar bort lite av avokadons beska smak och hindrar avokadon från att bli brun. häll ner hackad paprika, bladspenat, kärnorna från granatäpple och den nersmulade fetaosten. Toppa med pinjenötter. En kanongod sallad med massor av antioxidanter och vitaminer som är bra för både dig och bebis

Tack de såg väldigt gott ut men har lite svårt för granatäpple men de funkar säkert lika bra utan de :)