• Äldre 19 Mar 14:02
    4854 visningar
    3 svar
    3
    4854

    adoptera från Polen eller Litauen?

    Någon som har erfarenhet att adoptera från Polen eller Litauen? Från början var jag o min man  helt säkrar på att adoptera  från Litauen men nu känner vi oss lite osäker eftersom man måste ansöka om ett barn men har inga garantier att barnet blir vårt. har någon erfarenhet, tips o ideer får ni gärna skriva! Klart man vill välja de land man tror ska gå snabbast tills dess att man får barnbesked.

  • Svar på tråden adoptera från Polen eller Litauen?
  • Äldre 25 Mar 10:18
    #1

    Vi adopterade från Polen för 7 år sedan. Tror att det går till på ungefär samma sätt idag som då... Vad vill du veta? Glad

  • Äldre 25 Mar 10:37
    #2

    Vi adopterade vår son från Litauen i september 2012, Vi hade turen att bli godkända redan vid vår första ansökan men visst var det otroligt jobbigt att inte veta om man skulle få adoptera den kille vi hade sett bilder på, läst en massa om och sedan spenderat massor av tid och energi på att få ihop den bästa ansökan man kunde tänka sig.

  • Äldre 25 Mar 20:55
    #3

    Efter mycket pluggande på massa olika sidor, bestämde vi oss för Litauen, tror de e det land som passar bäst in på oss. Vi får hålla tummarna för att de blir bra:) Tack till er som tagit er tid o svarat!

Svar på tråden adoptera från Polen eller Litauen?