Forum Övrigt - Adoption
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Sago CD för barn på kinesiska?

  Tis 2 apr 2013 09:51 Läst 1863 gånger Totalt 2 svar
  Tis 2 apr 2013 09:51

  Vi ahr ett par vänner som ska adoptera och snart hämta hem sitt barn från Kina. Allting kommer att vara nytt och främmande för flickan, föräldrarna kan inte heller kinesiska, och tänkte att en sago CD på flickans språk kan verka lugnande och "hemma" för henne.

  Någon som vet vart jag kan hitta sådana?

 • Tis 2 apr 2013 11:31 #1

  Hej !
  Vilken klok vän du verkar vara. Just de DVD filmer vi köpte till vår son var superbra för hans trygghet ibörjan. likaså CD skivan med Kinesiska barnsånger på. Vi märkte direkt vilka han sjungit förut och vilka han inte alls hört Glad!

  Det allra bästa i ditt fall tror jag är att du ber dina vänner köpa detta i Kina men att du betalar. För två år sedan fanns massor av barnfilmer på Wallmart (en Amerikans kjedja som även finns i Peking och i många av provinshuvudstäderna) de kostade då mellan 10 o 20 kr. Skivan med sånger bad vi vår Guide i provinsen att hjälpa oss att köpa. Vi hade med en liten DVD- spelare till storebror i familjen så lillebror kunde redan i Kina titta på filmerna.

  För att hitta till Wallmart där vi även köpte en massa andra leksaker o kläder samt barnmat (utan att behöva stå o pruta som på marknaderna) bad vi i receptionen om en lapp med adressen på kinesiska som vi lämnade till taxichauffören.

 • Ons 3 apr 2013 09:43 #2

  Tack!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll