• Duefigli

    Spenatsoppa behöver drygas ut. Ärtor eller broccoli - vad funkar bäst?

    Som rubriken lyder: Jag ska göra spenatsoppa men insåg att jag har lite för lite spenat. Däremot finns både gröna ärtor och broccoli och jag tänkte därför späda spenaten med något av dem. Men vilket passar bäst tror ni? 

  • Svar på tråden Spenatsoppa behöver drygas ut. Ärtor eller broccoli - vad funkar bäst?
  • Cathrine 189

    Jag gjorde också spenatsoppa idag drgade ut min med lök och squash. Blev jättegott. Tror annars mest på broccoli.

  • jocke01

    Hade kokat upp vatten i en kastrull, dra av den när de kokar, tillsätta bikarbonat ( kommer bubbla lite). Tillsätt brocollin koka mjuk och mixa ihop med spenatsoppan.

    Ett litet tips där, bikabornaten hjälper broccolin att få ut klorofylet.

Svar på tråden Spenatsoppa behöver drygas ut. Ärtor eller broccoli - vad funkar bäst?