SofieBear skrev 2013-05-25 09:45:50 följande:
Ja, det är en sådan. Får nog sluta använda dom till lösa smeter då ... Köpte en annan också som var djupare och med en annan botten, men jag provade att hälla vatten i den med och den läcker också! Fast inte lika mycket. Men okej, de grunda formarna kan jag förstå om dom är till för pajer och sådant, men en sån här djup? Borde inte den vara för just smeter till tårta?
Riktigt störande är att jag betalat 600 kr för formar som jag knappt kommer att använda eftersom det var tårta jag skulle ha dem till och tanten i butiken sa att det gick bra med smet, eftersom jag var skeptisk när jag såg botten.
Har ni några tips på andra formar som INTE läcker, som är djupa och 15-18 cm i diameter?
men mina läcker inte. Nu har jag inte provat med vatten. Men varken mina pajformer eller de högre läcker med sockerkakssmet eller kladdkakesmet. Men du kanske gör lösare smet helt enkelt.