Forum Inaktiva: Parterapeuten - Fråga experten
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hjälp oss hitta en lösning

  Tis 4 jun 2013 11:47 Läst 9142 gånger Totalt 1 svar
  Anonym (Svårt nu)
  Visa endast
  Tis 4 jun 2013 11:47

  Hej

  Är tillsammans med en underbar man sedan ca 6 år, gift i drygt 2. Har ett barn på 2år och ett på drygt året. senaste åren har varit mycket turbulenta för oss. Förlorat ett barn och lång sjukhusvistelse med ett av våra barn.

  Vi älskar varandra och vill inte skilja oss, men nu har vi fastnat i en spiral med bråk, bråk och bråk. Jag är hemma på dagarna och känner mig otillräcklig både som mamma och fru. Har inte ork alla dagar att göra allt som borde och blir då arg när han kommer hem och stökar. För att jag inte fått tummen ur.

  Han säger att det är inget roligt att komma hem längre för han vet inte vilket humör jag är på, flera av våra vänner har separerat och jag vill inte det. Men vad ska jag göra. Vill inte förlora han och kan absolut inte tänka mig ha barnen varannan vecka.

  Hjälp finns det något vi kan göra eller är det dömt att misslyckas. Detta lilla brev är bara toppen på isberget.

  Tack           

 • Ons 26 jun 2013 19:48 #1

  Hej!

  Min bedömning av det du beskriver är att ni skulle behöva hjälp av någon utomstående professionell person att förstå vad era bråk egentligen handlar om. Under ytan finns känslor och behov som inte kommer till uttryck. Det finns anledningar till att ni bråkar men dessa är dolda. Sök hjälp på familjerådgivningen i er hemkommun innan det har gått för långt och ni fastnat i negativa känslor och beteenden.
  Hälsningar
  Gerd  

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll