Istället för idealmjöl?
Jag bor i Finland och här finns inte idealmjöl, vad kan jag använda istället?
Detta ska jag baka:
http://victoriasgottochblandat.wordpress.com/2011/07/15/chokladfrysmuffins/
Jag bor i Finland och här finns inte idealmjöl, vad kan jag använda istället?
Detta ska jag baka:
http://victoriasgottochblandat.wordpress.com/2011/07/15/chokladfrysmuffins/
Jag hade nog struntat i idealmjölet, bytt ut margarinet mot smör och kakao mot en 70% choklad. Men annars så kan du använda vanligt vetemjöl istället. Idealmjöl är ju vetemjöl som är behandlat så att det inte skall klumpa sig. red det i mjölken så skall det fungera.
Ingen aning men det skall väl vara något som gör att fyllningen blir lite tjockare antar jag. Skulle nog ha provat med vanligt mjöl eller kanske maizena. Har dock aldrig använt maizena när jag bakat. Nä... det är bara att prova. Det värsta som händer är väl att fyllningen blir väldigt lös
Du kanske ska testa att blanda i lite cement?
Vanligt vetemjöl fungerar utmärkt.