Hur tillagar ni citrongräs i mat?
Jag hade förförsta gången citrongräs. En god smakbringare i mat. Men när jag använde den så hackade jag ner den och den var hård när man åt. Ska man tillaga den på något speciellt sett?
Jag hade förförsta gången citrongräs. En god smakbringare i mat. Men när jag använde den så hackade jag ner den och den var hård när man åt. Ska man tillaga den på något speciellt sett?
Antingen så lägger man i dem hela och låter dem koka med i såsen/woken och sen tar upp dem vid servering.
Annars så får man finhacka dem och låta dem koka tills de blir mjuka.
Man kan göra både och. SÅna på burk passar bäst ifall man vill äta upp dem, färska är hårdare!
Jag brukar krossa dem lite, hela, och sedan plocka upp dem innan jag serverar.
Ja, man bankar på dem med skaftet på en kniv!
Tack för hjälpen ska prova ikväll...
Jag delar dem i mindre bitar och stoppar dem i en stor tekula, som får koka med. Enkel att bara fiska upp vid servering!
Humran
Smart ide....Tack