Kan man spara hämtmat från Kinarestaurang till dagen efter?
Alltså i kylen med ris och allt, okej att äta dagen efter?
Alltså i kylen med ris och allt, okej att äta dagen efter?
absolut!
Ja varför inte?
Mat du lagar själv vad gör du med den om det blir över?
Jag förstår din tvekan... man vet ju egentligen inte hur fräscht det är när man får hem det.
Men jag har flera gånger sparat till dagen efter och hittills har det gått bra!
Okej bra Tänkte att det kanske var annorlunda om riset har stått framme redan ett tag i riskokare eller så i restaurangen. Har hört att man inte ska spara sushi länge än 12 timmar eller vad det är pga riset.
Nej sushi ska man inte spara. Det är ju rå mat. Men tillagad mat är en annan sak, det gör jag jämt. Man får ju så sjukt mycket när man köper Kina och thai!
Inte spara sushi pga RISET? Det är nog snarare pga den råa fisken.