filmjölk eller naturell yoghurt?
Vad är egentligen nyttigast? Jag har alltid naturell yoghurt hemma, men kanske är fil bättre? Eller är det bara smaksak?
Vad är egentligen nyttigast? Jag har alltid naturell yoghurt hemma, men kanske är fil bättre? Eller är det bara smaksak?
Naturell A-fil är bäst, den är god för magen med bra bakterier också
Naturell A-fil är bäst, den är god för magen med bra bakterier också
Helt klart en smaksak om man tittar här: http://matkalkyl.se/index.php?a=comp&serie=filmjolkfett3-yoghurtnaturellfett3
I Princip ALLA staplarna är jämna, förutom monosakarider (mer i yoghurt) och Disakarider (mer i fil)
Nej den är nyttigare just eftersom den innehåller de nyttiga magbakterierna. A eller Ab fil.
Sen är ju yoghurt bra på ett annat sett eftersom den innehåller något mer fett, men magbakterierna är viktigast.
Jag har alltså utgått ifrån att det gäller helt vanlig filmjölk och helt vanlig yoghurt, inte a-fil, onaka-fil, turkisk yoghurt eller så....
Ja såklart jämför man helt vanlig fil och helt vanlig yoghurt så är det väl inte mer än fetthalten som skiljer?
Tack för svar...
Jag är som sagt bara nyfiken på vad som är bäst att äta av de två rent allmänt.
Är det ens nån skillnad på smak egentligen?
Längesen jag åt fil, men smakar det inte nästan samma? Något lösare va?
Rätt lika smak, fil är något blaskigare och yoghurt något surare.