• MTP 615

    utslagen ur samhället vill inte leva

    Jag har gett upp jag mår jättedåligt och har varit svårt sjuk i depression halva livet
    har missat arbetslivet känner mig som en stor förlorare är nu sjukskriven har sjukersättning tänker på självmord varje dag har gjort det hela tiden pga mitt outhärdliga tillstånd går det inte att få bort heller. Jag är bara ensam jämt har ingen inga vänner. Jag orkar inte leva mer. känner skam över att jag inte mår bra vågar inte träffa folk kan inte känna mig accepterad iom att jag inte har ett liv som andra har med jobb vänner jag tvingas ta livet av mig jag har stått ut i 25 år nu.
    snälla hjälp mig jag behöver stöd känner mig som en idiot helt värdelös.


  • Svar på tråden utslagen ur samhället vill inte leva
  • jaghopparhögt
    MTP 615 skrev 2013-12-09 03:16:54 följande:
    Kanske inte men jag orkar inte mer
    Men om du redan har gett upp så kan du ju göra precis vad du vill, känns onödigt att ta livet av sig då.
  • MTP 615

    Livet är över för mig jag vill inte leva. vad är det för mening när jag aldrig får må bra. vem orkar vara självmordsbenägen

  • Gizmo

    Ring till akut-psyk och prata med någon där eller gå dit nu. Du behöver professionell hjälp, inte sitta och skriva på FL.

  • Snöflinga

    När man mår dåligt känns det som att man aldrig kommer att må bra. Men det är inte sant!
    Du kommer att känna att livet är värt att leva igen! Du kommer att kunna vara glad!
    Ge inte upp!
    Du är viktig och värdefull!

    Lyssna på Gizmos råd och ring akut-psyk eller ring 112 och be att få tala med jourhavande präst! Det finns människor att prata med och som bryr sig!

  • en glad
    MTP 615 skrev 2013-12-09 03:06:11 följande:
    Jag har gett upp jag mår jättedåligt och har varit svårt sjuk i depression halva livet har missat arbetslivet känner mig som en stor förlorare är nu sjukskriven har sjukersättning tänker på självmord varje dag har gjort det hela tiden pga mitt outhärdliga tillstånd går det inte att få bort heller. Jag är bara ensam jämt har ingen inga vänner. Jag orkar inte leva mer. känner skam över att jag inte mår bra vågar inte träffa folk kan inte känna mig accepterad iom att jag inte har ett liv som andra har med jobb vänner jag tvingas ta livet av mig jag har stått ut i 25 år nu. snälla hjälp mig jag behöver stöd känner mig som en idiot helt värdelös.
    Om man mår dåligt är en bra början att skriva av sig lite, men det enda som egentligen hjälper är prat - och i din situation; prat med en proffessionell. Det finns massor av människor som är bra, utbildade "bollplank". Det finns de som är specialiserade på adoptionsproblematik och dåligt mående också ..... ring tex till www.adoptionsradgivarna.se ..... eller till Jourhavande adoptionskompis, tisdagar 18.00 - 21.00 tel: 020-64 54 30. Googla runt lite så hittar du fler "hjälpare. Bär inte din deppighet själv!!
Svar på tråden utslagen ur samhället vill inte leva