• Finmamma

    Någon som ska börja med Gonal-f i jan2014? Följas åt?

    Ngn mer som ska börja med gonal-f i januari??? Jag ska börja med den minsta dosen 37.5. Tar gären emot erfarenheter fr er som använt gonal-f Vi försöker få ett tredje barn. Har två som blev till med pergotime

  • Svar på tråden Någon som ska börja med Gonal-f i jan2014? Följas åt?
  • MinDröm90

    Hejsan, har varit hos läkaren i dag, efter både enkel o dubbel kur av pergotime ska jag nästa månad börja med gonal F tror jag sprutorna heter. Har stora förhoppningar med sprutorna. Fick ingen ägglossning av pergotime.

  • Finmamma

    Mindröm90, hoppas att det fungerar med gonalfen! Själv fick jag en fin blåsa efter första omgången med gonal f, fick spruta i 16 dagar

  • MinDröm90

    Okej, jag vet inte alls hur mycket eller hur många dagar jag ska ta än. De låter ju positivt. Jag fick en äggblåsa på 12 mm med pergotime, men sen ville den inte växa mer. Så ska snart börja på tabletter för att få igång en mens.

  • Beautifully Decayed

    Hej, hoppar gärna in här. Har två barn sen tidigare. En egentillverkad och en pergotillverkad Har nu kämpat i 26 mån för en trea. Fick pluss för några dagar sen men började blöda igår, antagligen tidigt missfall då gravtesterna inte visar så positivt längre heller. Ska iallafall börja spruta gonal-f dos 50 nu på torsdag och hoppas på det bästa. Vi testade pergotime i sex månader denna gång men konstigt nog funkade inte den som förra gång. Finmamma: Hur gick med ägget? Mindröm90: Fick du nån mens? Har du börjat spruta ännu?

  • MinDröm90

    Jag har börjat på gonal F (sprutor) e på sprutdag 20 i dag. Ska tillbaka på tisdag o göra ultraljud, i torsdags hade de inte häng mycket jag hade två blåsor som va 7mm. Har ökat dosen 3 ggr.

  • Finmamma

    Hej på er!

    Här är det sprutomgång nr 3! Blev inget på första omgången med ett ägg, inte heller på andra emd två ägg! Att det ska behöva vara så svårt

    Denna gången började jag på 50ie. Har sprutat i 4 dagar nu. Lär få vöja 1-2 gånger inanna ngt börjar hända.

    Vi försöker också på en trea..sedan augusti 2013. Hur långt ska man gå för att få den där trea?! Jag har tom börjat fundera på ivf.

    Vi gjorde wn äggledarspolning efter andra omgången, ena äggledaren var set fri passage men andra osäkert. Man kynde i alla fall inte se att ngt rann igenom. Hur länge det har varit så vet man inte.

  • Beautifully Decayed

    Mindröm90: Hoppas det går bättre idag. Du får uppdatera här hur det gick sen. Jag håller tummarna. Finmamma: Jag vet! Jag fattar inte heller att det ska vara så svårt. Jag hoppas det blir tredje gången gillt för dig nu. När ska du på vul? Jag som du sprutar också 50 ie. Jag är riktigt ledsen idag. Jag är på sprutdag 13 och i princip har ingenting hänt sen sprutdag 7. Jag var på vul sprutdag 7 och hade 2 äggblåsor på 11 respektive 11.5 mm stora och min läkare var positiv och sa att det ser ut som att dem borde vara stora och färdiga för ovitrelle sprutan idag. Jag var på vul idag, sprutdag 13 och ingen av dem två har växt till sig. Båda två var samma storlek och så hade jag fått massa andra små. Däremot var det inte min läkare som jag träffade idag utan en annan läkare som jag inte alls gillade. Han kunde inte svara på varför äggblåsorna inte hade växt nånting och jag fick nästan tvinga honom och ge mig måtten på äggen. Innan jag går så bokar han in mig till min egen läkare för ett vul till nu på fredag och så säger han att jag får avbryta om äggen inte har växt till sig, att man inte kan spruta hur länge som helst. Och inte heller får jag höja dosen utan jag ska fortsätta med 50 ie. Jag vet att det är min läkare som bestämmer om vi ska avbryta eller inte men jag blev bara såå ledsen och besviken. Tyckte inte jag fick något svar på nån av mina frågor.

Svar på tråden Någon som ska börja med Gonal-f i jan2014? Följas åt?