• ser91

    Sista chansen via ivf!

    Hej,

    Har idag varit på planering inför vårt 3:e ivf. Varken vid första eller andra försöket blev det något ägg tillbaka. Vid första försöket befruktades inget ägg av 6 (troligtvis mogna  - fick ingen info så vet inte alls). Vid andra försöket så blev 1 ägg moget av 9, vilket befruktades men inte delades som det skulle. 

    Idag fick vi veta att läkarna inte kunnat hitta något fel, men att man i dessa lägen misstänker äggkvalitén. Därför - om det inte blir något återförande vid detta ivf-försök, så får vi inga fler försök. Känns såå ledsamt.. Har känslan att det troligtvis inte blir något ägg tillbaka denna gången heller och då återstår endast äggdonation enligt vår läkare. 

    Men vi ger inte upp hoppet än! Nu vill jag göra det bästa av situationen. Läser runt på info om det finns sätt att förbättra kvaliteten och möjligheten att få iaf ett fint ägg! Druvor och ris ska innehålla melatonin vilket kan ha en positiv inverkan enligt studier. Vi ska försöka lägga om kosten och ev se om akupunktur går att ordna.

    Finns det någon som varit i en liknande situation ? Hur gick det ? Gjorde ni något själva för att påverka fertiliteten ? 

    Börjar spraya på måndag och vore väldigt tacksam för svar! Glad

Svar på tråden Sista chansen via ivf!