Vad för kött till tjälknöl?
Jag ska göra tjälknö tills imorn, men vad ska jag ha för kött?
ska göra på älg,
Tror ej jag har nån stek, vad ska man då ha? Ytterfile, innerfile, fransyska??
Vad använder man?
Jag ska göra tjälknö tills imorn, men vad ska jag ha för kött?
ska göra på älg,
Tror ej jag har nån stek, vad ska man då ha? Ytterfile, innerfile, fransyska??
Vad använder man?
Älg är gott . Annars fransyska av nöt eller rostbiff.
Hinner du frysa ner den och ha den i ugnen i 10-12 timmar?
Har du kollat recept så brukar det ju stå förslag där.
Älg är bäst! :)
Spelar ingen roll vilken del du använder, det är att fördra att det är en hel bit men det brukar bli bra även om man fryst ihopa en del småbitar till en klump. Min erfarenhet.
Det som är viktigt att du har rätt temperatur och att lagen smakar gott.
Helt klart fransyska. Eller ytterlår går också.
65 grader