• MotherLizzz

    Kosmetisk tatuering! Någon?

    Jag startade en tråd i skönhet men fick inte mycket respons där så testar här istället. Jag går i tankar om att göra en kosmetisk tatuering, i mitt fall ögonbryn. Någon som gjort och kan ge tips och råd om detta. Förstår att val av klinik är viktigt. Bor i Jönköping men vistas emellanåt i Göteborg så någonstans där vill jag göra.

    Snälla hjälp...


  • Svar på tråden Kosmetisk tatuering! Någon?
  • mrln

    Hej,
    Jag jobbar med kosmetisk tatuering så fråga gärna på :)
    Håller till i Huskvarna och brukar erbjuda rådgivning först om man känner sig osäker. Då går man igenom och målar upp den önskade formen, val av färg och metod.

  • MotherLizzz
    mrln skrev 2014-01-13 21:17:45 följande:
    Hej,

    Jag jobbar med kosmetisk tatuering så fråga gärna på :)

    Håller till i Huskvarna och brukar erbjuda rådgivning först om man känner sig osäker. Då går man igenom och målar upp den önskade formen, val av färg och metod.



    Hej!

    Jag bor själv i Huskvarna så det är ju bra. Har du salong eller gör du hemma? Alltså jag har länge funderat på detta men tycker det är så svårt. Dels att hitta någon som gör det bra å finns relativt nära. Sett många bra resultat men lika många f
  • MotherLizzz

    [quote=72226936][quote-nick]MotherLizzz skrev 2014-01-13 22:14:33 följande:[/quote-nick]

    Hej!

    Jag bor själv i Huskvarna så det är ju bra. Har du salong eller gör du hemma? Alltså jag har länge funderat på detta men tycker det är så svårt. Dels att hitta någon som gör det bra å finns relativt nära. Sett många bra resultat men lika många dåliga så man vill ju vara säker på att den som gör det är bra. Synd å fråga om du är bra för det är klart du säger :)

    Har du hållit på länge med detta? Vad tar du för pris?

    Jag vill uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Har en del "fläckar" att fylla i samt förlänga dem då de är för korta.

    Har du några bilder på vad du gjort? :)

    Har tusen frågor men vet inte vart jag ska börja knappt :)

  • mrln

    Jag jobbar i en tatueringsstudio :) Tattoonation.se där finns även ett urval av bilder på en del kunder. Titta gärna in där, priserna står även där med. Jag har inte hållit på så länge, gick min utbildning i augusti/september men har hunnit ha en hel del nöjda kunder :)
    Tycker det är klokt av dig att kolla runt först innan du bestämmer dig, det ska ju ändå sitta där sen. För bryn finns tre olika metoder fyllda, strån och 3d. Jag har själv valt att fylla mina bryn och är det som varit mest populärt hittills men om man vill få ett så naturligt utseende på brynen som möjligt bör man välja strå eller 3d teknik :)

    Fråga gärna på och om du vill är du ju självklart välkommen till studion med. Rådgivning är alltid gratis och absolut inget bokningstvång eller liknande.

    Trevlig kväll :)

  • MotherLizzz

    Hej igen...

    Jag har kikat in på hemsidan nu å ni verkar vara en seriös studio å duktiga med. Bilderna du lagt upp ser ju jättefint ut. Jag har mest funderat på strå eller 3D. 3D är väl ändå mest likt ett naturligt resultat, eller? Är det samma pris på alla tekniker, 3000kr eller såg jag fel? Stod något om 50% men det var kanske innan jul?

    Jag är verkligen jättesugen på detta då jag totalt tröttnat på att måla dem, inte alltid få till dem som jag vill å det vore toppen att kunna bada å liknade å ändå ha brynen kvar :)

    En fråga bara, är det ok att använda mascara under läkningstiden? Använder inte det varje dag men om man skulle behöva piffa upp sej lite? :)

    Tack för att du besvarar alla mina frågor. Kanske får du hjälpa mej :)

  • mrln

    Tack! Kul att du gillar de tidigare kunders resultat. Ja det är samma pris på de olika teknikerna 3000kr. Erbjudandet på 50% var tyvärr bara fram till jul. . Är helt ok att använda smink under läkning men man ska vara försiktig och inte gnugga bort och peela under läkningen.

  • MotherLizzz

    Var bilderna bara på fyllda bryn eller fanns någon med strå eller 3D? Läste om solning som såklart gäller alla tatueringar men om det ska vara ok till sommaren när ska man "senast" göra den då? Den läker väl snabbare än en vanlig tatto?

  • mrln

    Ja på hemsidan är det dock bara fyllda då det varit det mest efterfrågade.
    Bifogar en bild här där vi valt att lägga stråna ganska tajt men inte helt fyllt :)

    Den läker som ett skrubbsår ungefär, inifrån och ut. Tar ca 3 veckor för färgen att stabilisera sig. Färgen ljusnar en ca 30% under läkningen sedan bleks den sakta med åren så efter en ca 2-3 år kan man behöva fylla på med lite ny färg. Sedan såklart om man solar mycket, peelar ansiktet, rökning mm påverkar ju blekningen. Men solskyddsfaktor är ju bra att ha oavsett under sommaren så det kan ju skydda. Så man ska väl inte steka i solen de 3 första veckorna i alla fall..


  • MotherLizzz

    Det såg bra ut :) såg faktiskt verkligt ut måste jag säga. Vad ser mest naturligt ut med strån å 3D då? Jag har inte riktigt sett skillnade på bild med strå å 3D.

  • mrln

    Är man blond så är inte 3d att rekommendera men är man brunhårig och åt det mörkare hållet så är ju 3d mest naturligt. Sen kan ja tycka det beror på hur ens enga bryn växer med.

Svar på tråden Kosmetisk tatuering! Någon?