• Carl 211

    Söker en ung förälder eller två för ett fotoprojekt

    Lite kortare presentation:


    Mitt namn är Stefan Nordström och studerar för närvarande till Bildjournalist på Nordens Fotoskola i Bålsta. (http://nordensfotoskola.com). 
    I skrivande stund förbereder jag mitt examensarbete som kommer handla om förstagångsväljare. Dvs ungdomar som kommer rösta för första gången i Riksdagsvalet i höst. Hela projektet kommer innebära att jag kommer skildra 15-20 ungdomar eller fler runtom om i Sverige. Jag har ambitionen att hitta så många olika personer som möjligt för att få en så stor mångfald som möjligt i min bildserie. 
    Jag vänder mig nu därför till er på forumet med en förfrågan om det finns en eller två föräldrar som är mellan åldrarna 17-21 och som skall rösta för första gången nu i höst. Den unga mamman, pappan, ensamstående, tillsammans, samkönade. Spelar absolut ingen roll. Huvudsaken är:
    1. Att ni/du är förstagångsväljare
    2. Har barn eller rent av har barn på gång.

    Detta skulle passa in i min serie tillsammans med andra personer som har helt andra bakgrunder. Det kommer handla om ett uppställt porträtt med blixt i en miljö du/ni identifierar dig/er med och känner dig/er trygga i.
    En miljö som berättar så mycket som möjligt om personen/rna. 
     
    Bilderna kommer ställas ut senare i vår på Galleri Kontrast på söder i Stockholm och även vara en del av en fotobok. Arbetet kommer eventuellt kanske även ställas ut Göteborg och Malmö.
    Skulle du/ni ställa upp så skulle jag vara evigt tacksam för hjälpen och du/ni kommer givetvis få en printad bild som tack för hjälpen. Det skulle i så fall handla om några enstaka timmar någon gång i feb/mars.
     
    Mer information om mig finns på den här bloggen: http://www.val14.com och länk till min hemsida:
    Hoppas på svar. 
Svar på tråden Söker en ung förälder eller två för ett fotoprojekt