• Vifem

    Ni som har barn med olika pappor...?

    Jag undrar om ni som har barn med olika pappor har blivit gravida med samma antal försök. Alltså tog det ungefär lika lång tid att bli gravid med båda/ alla papporna eller skiljer det sig mycket?


  • Svar på tråden Ni som har barn med olika pappor...?
  • zizuna

    Med min första va jag 9år med men vi fick bara 1 och vi försökte 4år. Med min andra va jag 11år och blev gravid 6ggr 2 behöll vi blev gravid efter 1månad. Nu med sambon blev jag gravid efter 8 dagar så få hur detta slutar med honom. Jag har testat olika preventivmedel men tydligen funkar dem ej på mina stål ägg ;)


    Vifem skrev 2014-01-29 19:27:56 följande:
    Jag undrar om ni som har barn med olika pappor har blivit gravida med samma antal försök. Alltså tog det ungefär lika lång tid att bli gravid med båda/ alla papporna eller skiljer det sig mycket?

  • L i n n

    Japp.

    Pappan till min första graviditet (tvillingar) var ett five-nights-stand så nog jäklar gick det snabbt där nog!!

    Min andra graviditet, med en annan pappa, tog sig på första försöket.

  • Vifem

    Vad bra att höra era erfarenheter. Min tvillingar och deras lillebror med samma pappa tog sig på nästan första försöket. Nu har jag en ny man och oroar mig för att det ska ta lång tid eller inte gå alls.

  • mammalovis

    Med första barnet 4 månader innan vi lyckades pricka tillräckligt tidigt i cykeln då jag hade påbörjad mens med ca 24 dagars mellanrum. Med andra barnet tog det sig på första försöken och blev flyttad tio dagar tidigare så frågan var om det tog sig så fort mensen var slut typ. Så visst är jag lite nojig om vi ska försöka en gång till och det tar tid ...

    Förlossningen gick också oerhört mycket snabbare med andra, vi hann in ca 10 minuter.

  • Född7710

    Mitt ex och jag hade det så här: Mitt första barn fick vi vänta på i två år. Jag hade inga problem att bli gravid men bebisarna trivdes inte i min mage.Fick två missfall varav ena skedde i v.20.
    Med min nuvarande man tog det två månader innan jag var gravid och allt gick toppen. Nu har vi vår vackra son som är 10 veckor idag :)

  • yoshimi

    Med första tog det sju månader

    Med andra tog det sig på första.

    Dock en väsentlig skillnad mellan gångerna (förutom pappan) , jag åt mini-piller innan vi började försöka med första och

    Var hormonfri med tvåan.

  • FruOMor

    Med min första tog det ett år innan hon blev till, sen försökte vi i 3 år utan något resultat.
    Vi skilde oss och jag blev gravid första ggn jag o min nuvarande hade sex.

  • Vifem

    Tack för du delar med dig. Det verkar ganska olika. Men det är ju självklart individuellt.

Svar på tråden Ni som har barn med olika pappor...?