• indiemorsa

    Nya vänner i Sthlm! Bokklubb, Bio eller barnvagnspromenader?

    Hej allihopa!

    Är en tjej på 28 år som är föräldraledig med mitt andra barn som föddes nu i januari, har även en son på 20 månader. Är så himla sugen på att träffa lite nya kompisar nu i år och slänger därför ut en förfrågan här! :)

    Jag skulle tycka det vore roligt att träffas och kanske ha bokklubb, eller varför inte gå på bio nån gång i månaden (och gå ut och äta eller ta en öl innan..:)), eller helt enkelt kanske träffas och gå lite promenader i Sthlm, passa på att gå på museum på vardagar när det inte är fullt med folk...:) Jag är öppen för det mesta med andra ord!

    Nån som vill haka på? :) Skriv här i tråden eller skicka meddelande!

    Kram Rebecca
  • Svar på tråden Nya vänner i Sthlm! Bokklubb, Bio eller barnvagnspromenader?
  • dlra

    Här är en till blivande tvåbarnsmamma som gärna vill träffa andra mammor! Har en son på snart 2 år i mars och en liten dotter som föddes för en vecka sedan :)

  • Minnis85

    Vore kul! Jag har en liten bebis på en månad och skulle tycka det var kul att komma ut lite :) Någon bra idé på en första aktivitet? 

  • indiemorsa

    Vad kul med lite svar! Först och främst, grattis till lillasyster Pluppan!
    Vädret är ju lite småtrist, annars kanske man kunde ta en promenad. Men vad sägs om kanske en fika på stan de som kan? Jag bor vid Universitetet men kan ta mig överallt! :)

  • dlra

    Grattis pluppan! Hoppas förlossningen har gått bra :)

    En fika låter trevligt indiemorsan! Jag bor i vällingby men tar mig varsomhelst i stockholm :)

  • Minnis85

    Stort grattis Pluppan till tösen, hoppas att allt har gått bra! 

    Fika låter jättebra! Jag bor vid Odenplan men är också flexibel :) Förslag på tid och plats? Ni som också har ett äldre barn kanske har mer tider att passa?

    Kul att vi börjar bli ett litet gäng :D

  • indiemorsa

    Vad sägs om slutet av veckan, torsdag eller fredag? Jag hämtar storebror på förskola vid 15 så allt innan dess går bra för min del! Funkar den här veckan eller ska vi ta det i nästa vecka?

Svar på tråden Nya vänner i Sthlm! Bokklubb, Bio eller barnvagnspromenader?