• 0fia

    Fertilitetsutredning i Stockholm

    Hej!

    Jag undrar var ni rekommenderar att jag vänder mig för att få en utredning i Stockholm? Jag har två fantastiska barn sedan tidigare. Innan första barnet hade jag ett missfall. Andra barndra tog ett tag att få till. Fjärde gången blev jag gravid på första försöket men det slutade i ma i v 13. Efter det har jag haft ytterligare ett missfall. Jag har under alla år tempat och vad jag nu ser är att tempen inte höjer sig lika mycket efter ägglossning som tidigare och fuderar därför om jag har tex progesteronbrist. Eftersom jag har två barn sedan tidigare antar jag att landstinget inte hjälper mig och eftersom jag blir 37 i år hoppas jag på ett ställe som kan hjälpa mig ganska fort,

    Vad kan ni rekommendera för kliniker för utredning i Stockholm?

    Jättetack på förhand
    /Fia

  • Svar på tråden Fertilitetsutredning i Stockholm
  • längtar14

    Jag har oxå två barn sen tidigare förhållande. Men nu med min make så har vi försökt i två år utan att lyckas. Vi gick till en gynekolog som är specialiserad på fertilitet och han skickade en remiss till karolinska och det är via landstinget. Jag fyller 37år i år och maken är 30 år. Vi har precis påbörjat ivf på fertilitetscentrum.

  • Cayenna

    Hej, vi följs åt i annan tråd


    Skrev i den att jag var iväg till gynekologen i fredags. Ska få göra blodprov för att se status på äl. Antar att dem kollar hormonerna. Jag ringde 5mars och fick tid 14mars så jag rekommenderar verkligen Ultragyn.

Svar på tråden Fertilitetsutredning i Stockholm