Uppvärmd Lasagne! Kan jag äta'n?
Ok! Så jag lagade köttfärssås i måndags (med oxfärs) och fick rester över som jag lade i kylen. Nu igår (fredag) använde jag dessa rester i en lasagne. Det jag inte tänkte på då vad att jag ju kommer få väldigt mycket rester från lasagnen, vilket betyder att köttfärsen kommer kylas ner ännu en gång efter denna andra tillagning, och sedan eventuellt värmas upp en tredje gång om jag vill äta lasagnen....Jag värmer aldrig upp saker mer än en gång annars.
Alltså ;)
1. Tillagade köttfärs- kylde ner.
2. Gjorde lasagne av samma köttfärs 3-4 dagar senare, värmde alltså upp den i ugn med lasagneplattor och allt annat man har i en lasagne, åt och kylde ner.
Skulle ni äta lasagnen, dvs. värma upp den igen i tex. micron. Och i så fall, hur länge går den att förtära? (Enligt er?
Kram!